Template
Template Template
Template Sunday 15 July 2018 Template

Plaagdieren

Plaagdier nieuws

Zwarte rat komt terug De zwarte rat komt steeds dichter bij, ze zijn gesignaleerd in deAmsterdamse Haven. De dieren die besmettelijke ziekten als de pest kunnen overbrengen levn in de silo's van Cargill en Igma. Het beestje laat zich moeilijk bestrijden. Details...

Ontdekking nieuwe muizensoort Belg ontdekt nieuwe muizensoort.Belgische onderzoekers hebben in het oosten van afrika maar liefst acht nieuwe muizensoorten ontdekt.  Details...

Exotische verrassingen Het klimaat veranderd, de natuur doet mee!! De temperaturen worden hoger, zodat vele dieren noordelijker worden aangetroffen. Dit geldt ook voor insecten, een opvallend insect dat het goed doet, is de wespenspin. Het beestje heeft een opvallende geel-zwarte gestreepte rug, verspreidt zich momenteel in snel tempo.  Details...

Zwartkopmier in Nederland Mierenexplosie door zontoerist.  Buitenlandse insecten maken in grote getale gebruik van de reislust van de Nederlanders. In verre oorden stappen zij massaal in de koffers van de terugkerende vakantiegangers om vervolgens in Nederland uit te zwermen. Details...

Pientere mieren Onderzoekers wilden weten hoe slim mieren zijn. Details...

Hersenloos Wist je dat de hersenen van een kakkerlak in zijn lijfje zitten. zonder kop kan hij nog 9 dagen blijven leven. Details...

Download NFSP!

Nederland kampt met muizen plaag Ons land wordt geteisterd door een extreme muizenplaag. Het kenniscentrum Dierplagen (KAD) waarschuwt voor ziektes die de knaagdieren met zicg meebrengen.  Details...

 
Template
Kruipende insecten

ImageVeel vookomende soorten zijn het papier/zilvervisje, kakkerlakken, vlooien, mieren, mijten en diverse soorten kevers enz.

Ook de bedwants kunnen we als regelmatig voorkomend toevoegen, door het wereldwijt reizen wordt de bedwants méér en méér verspreidt.

Door het eten aan voedsel voor mens en dier, het eten van uitwerpselen van hun soortgenoten, afval, restvoedsel in gootstenen etc. brengen kruipende insecten zoals o.a de kakkerlak allerlei bacteriën over. Meest bekende hiervan zijn Salmonella, Shigella  en Staphylococcus.

Behalve de bacteriologische vervuiling kunnen ook dode insecten, voedselafval en uitwerpselen ons voedsel verontreinigen. 

Faraomieren vormen een groot probleem en zijn een groot risico wanneer zij zich in bijvoorbeeld ziekenhuizen voeden aan bloed, lichaamsvocht en aan nog niet geheelde wonden. Ook medisch afval zoals verbanden kunnen hun doel zijn waarna zij weer allerlei bacteriën kunnen overbrengen.

Duitse kakkerlakken zijn snel en behendig en kunnen zowel tegen ruwe als gladde oppervlakken op klimmen. Volwassen exemplaren kunnen zich verschuilen in gaatjes van 1,6 mm. We kunnen er dus vanuit gaan dat geen enkel gebouw, of deel van een gebouw, veilig is voor kakkerlakken aangezien er in elk gebouw wel gaatjes van dit formaat zijn te vinden.

Papiervisjes, zijn ook een veel voorkomend insect, ze zijn niet alleen hinderlijk maar kunnen ook voor veel overlast zorgen, met name door schade toe brengen aan behang, schilderijen, archiefmateriaal,  enz. Het is een insect wat zich heel gemakkelijk in naden en kieren ophoudt en eenvoudig mee kan komen indien men gaat verhuizen.

ImageBedwantsen komen veelal voor in gasten verblijven, zoals low butget hotels, jeugdherbergen enz. De bedwants heeft éénmaal per 8 dagen een noodzakelijke bloedmaaltijd nodig om te kunnen overleven en zorgt zo voor veel hinder en overlast.

Succesvolle bestrijding van kruipende insecten vereist een regelmatige service van een professioneel ongediertebestrijdingbedrijf. Om de verdelging succesvol te laten zijn is het noodzakelijk om biologie, gewoontes en leefwijze van de diverse insecten te kennen.

Wals-Plaagdierbestrijding heeft op het gebied van insectenbestrijding een naam hoog te houden. Door vooruitstrevend te zijn passen wij onze werkwijze regelmatig aan. Een kakkerlakkenprobleem is nooit leuk maar zoals wij tegenwoordig de bestrijdingsactie aanpakken bent u in korte tijd weer van het probleem af. Een regelmatige controle daarbij is wel sterk aan te bevelen.

Voor meer informatie kunt u ons rechtstreeks bellen of het contact formulier invullen.

 

 
Template
Template Template Template
 

Analog Clock

Het Weer

Vliegenlampen

JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Template Template